1000 Ljubljana

24-urna podpora kupcem!

VSI izdelki na zalogi!

Dostava v 1-2 delovnih dneh!

Pogosta vprašanja

Preberi si pogosta vprašanja, preden nam pošlješ mail – odgovor po vsej verjetnosti dobiš že takoj!

Kdaj lahko pričakujem dostavo mojega naročila?
Vsa naročila izdelkov na zalogi obdelamo v 1-2 delovnih dneh. Paketke dostavlja v našem imenu Pošta Slovenije. V primeru vračila izdelka, plača poštnino do nas kupec.
Kako je z vračilom izdelka?
V primeru, da je izdelek neodprt, neuporabljen, nesproban, nepoškodovan, nepoškodovana embalaža, ga lahko vrneš v 30 dneh od naročila & ti bomo vrnili denar!
Kako poteka naročanje preko spleta v vaši trgovini?
Takoj, ko oddaš naročilo, gre pri nas v obdelavo, saj so vsi izdelki na zalogi! Paketek dobiš v 1-2 delovnih dneh dostavljen na dom s Pošto Slovenije. Plačaš po povzetju - poštarju oz. na poštni poslovalnici, če te v času dostave ni bilo doma. Lahko plačaš tudi po predračunu ali Paypalu - v tem primeru gre naročilo v obdelavo takoj po plačilu!
Ne morem oddati naročila - kaj naredim?
Kontaktiraj nas preko maila na [email protected] in ti bomo pomagali ali oddali naročilo zate!
Ali imate tudi veleprodajo, kakšne so cene, rabati in količine?
Naši izdelki so na voljo za veleprodajo, za več informacij klikni na VELEPRODAJA, ali nas kontaktiraj na [email protected]
Ali lahko izdelek naročim na drug naslov?
Seveda, ko boš oddajal/a naročilo, imaš v postopku mesto za naslov plačnika & mesto za naslov dostave.
Kako plačam v vaši trgovini?
Na voljo so plačila po povzetju (Pošta Slovenije zaračuna 0.98 € za njihovo storitev), predračun (podatke najdeš tu), Paypal.
Kako je s plačilom po povzetju?
Poštar ti prinese paketek na dom v času, ko ponavadi pride s Pošto Slovenije (storitev zaračunajo 0.98 €), če te ni doma, pusti listek in paketek najdeš na najbližji poslovalnici Pošte Slovenije. Če paketka ni, prav tako tudi listka, nas kontaktiraj na [email protected] in bomo preverili, kje se je zataknilo!
Ali lahko plačam po predračunu?
Lahko, podatke najdeš tu - za DATUM plačila uporabiš primeren datum, naročilo bo sprocesirano PO prejetju plačila.
Kako dostavljate pakete?
S Pošto Slovenije.
Ali je možen osebni prevzem?
Zaenkrat ne, izdelke dobiš na dom ali jih prevzameš na pošti, ko to želiš oz. ko imaš čas.
Ali lahko namesto kred za lase uporabljam navadne šolske krede ali oljne pastele iz umetnostne trgovine?
Če želiš obdržati mehkobo in voljnost svojih las in preprečiti cepljenje, izsušitev in trganje las, raje ne. Razne šolske krede in krede za risanje po asfaltu so pretrde, presuhe, in dobesedno povlečejo vsa naravna olja iz las. Oljni pasteli bodo močno obarvali tvoje lase in barve se boš težko znebil/a tudi po izpiranju. Še najboljša alternativa so mehki pasteli, izdelani posebej za umetnike in slikarje, so pa večinoma dražji od originalnih kred za lase.
Kako dolgo se bo obdržala barva krede na laseh?
Glede na pretekle izkušnje uporabnikov nekje 1-2 dni, potem pa začne bledeti. Barva je še vidna vse dokler je ne izpereš.
Imam rjave lase, katere barve se bodo najbolj prijele in videle?
Modra, roza, violet in podobne bodo najboljša izbira za rjave lase, ki imajo rdečo za svojo osnovno barvo. Če želiš ostale oz. svetlejše odtenke, preprosto dodaj belo - pobarvaj lase z belo kredo, jih posuši, nato nadaljuj z željeno barvo!
Imam črne lase, se bodo krede sploh kaj poznale?
Ja! Samo navlaži lase pred barvanjem, saj bo kreda tako bolj reagirala in spustila barvo. Lahko pa jih najprej pobarvaš na belo, potem pa nadaljuješ z željeno barvno kredo.
Kolikokrat lahko uporabim eno kredo preden je zmanjka?
To je v veliki meri odvisno od števila pramenov in količine las, ki jih želiš pobarvati. 1 sama kreda bo zadoščala, da si npr. pobarvaš celo glavo (odvisno spet od dolžine las!). Če si nov/a v barvanju s kredami, priporočamo, da si ogledaš spodnji video, da boš lažje začel/a! 🙂

Pošlji nam email!

Ime

Email (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

krede za lase